Miercuri 24 Aprilie

Clujeancă, ademenită și ucisă de un recidivist la Oradea. S-au cunoscut online


O clujeancă, absolventă a două facultăţi, kinetoterapeut, a fost ucisă cu bestialitate de un recidivist cunoscut pe internet. Bărbatul a atacat-o pe femeie cu un cuţit. Informații care vă pot afecta emoțional.

Bărbatul de 43 de ani dintr-o comună din Bihor, zidar, căsătorit şi cu copil acasă, ar fi abordat-o pe femeia de 39 de ani pe o reţea de socializare. Este vorba despre o clujeancă, kinetoterapeut, absolventă a două facultăţi. Victima tocmai ce îşi luase bilet către Budapesta pentru a pleca la muncă în străinătate. Aşa că au decis să se întâlnească înainte de a ajunge la destinaţie. Femeia a luat trenul şi a făcut un mic popas în Oradea, scrie observatornews.ro.

Criminalul a ademenit-o la marginea comunei Borș. Cei doi merg liniştiţi pe stradă, discută. Când ajung în zona de tufişuri, ar fi încercat să profite de ea. Femeia s-ar fi opus, iar asta l-a înfuriat pe individ. Au urmat scene cumplite. Bărbatul şi-a pierdut minţile şi a înjunghiat-o. În nici 10 minute bărbatul a revenit în atenţia camerelor de supraveghere.

Victor Dima, martor, este cel care a găsit victima. ”M-am gândit prima dată că e beat cineva. Apoi văd că nu prea mai mişcă. Am împins cu piciorul…”, a spus acesta.

”A fost condamnat de mai multe ori, are antecedente penale. Acasă făcea scandal, avea mai multe amenzi pentru violenţă în familie. Aceste amenzi au fost plătite de fosta soţie”, a explicat primarul comunei.

Criminalul s-a dus direct la casa fostei soții și i-a spus că va trebui să dispară o vreme din cauza unor datorii mai vechi. Poliția a reușit să îl prindă rapid.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile și riscă să stea în spatele gratiilor până la 25 de ani.

Comentarii Facebook