Clujean ținut un an într-o închisoare din SUA! S-a dovedit că e nevinovat

 

Un clujean a fost arestat și ținut un an într-o închisoare din SUA, fiind acuzat de viol. 

 

Alexandru Hossu a fost achitat de instanță, după ce juraţii şi-au dat seama de la primele mărturii că au de a face cu un caz fabricat.

 

Bărbatul nu era capabil să violeze o fată de 13 ani, în ciuda insistenţelor victimei. Achitat, dar cu reputaţia distrusă, românul se pregăteşte, acum, pentru un nou proces. Este imigrant ilegal, scrie dejeanul.ro.

 

Hossu este profesor de matematică și s-a stabilit de mai mulți ani în SUA. Acum lucrează ca și instructor de fitness. Între prietenii lui se număra și procurorul districtual, care anul trecut băga mâna în foc pentru nevinovăţia lui.

 

Alexandru Hossu a ajuns în închisoare după ce fiica iubitei sale, de 13 ani, l-a acuzat că a violat-o, în 2010, timp de 3 ore. Mama fetei a murit ca urmare a unei supradoze, iar adolescenta l-a acuzat ulterior de viol ca să se răzbune pe clujean. Tânăra credea că Alex Hossu ar fi fost vinovat de moartea mamei sale. 

 

Juraţii au stabilit că românul este nevinovat. Cineva a avut un interes politic pentru a duce cazul în instanţă, iar românul fost victimă într-un război între procurorul districtual, care îi era prieten, şi şerif.

 

Problemele nu s-au oprit aici, pentru că, în martie 2013, când a fost arestat, Alexandru Hossu avea viza de ședere expirată, aşa că s-a întors la închisoare.

 

Comentarii Facebook