Miercuri 24 Aprilie

Clujean sfâșiat de câini: ”O să fiu operat pentru tendonul smuls”


Un bărbat din Câmpia Turzii a fost sfâșiat de câinii ciobănești de la o stână de lângă oraș.

Din spusele victimei, în timp ce își lucra în grădină, lăsând poarta deschisă, doi câini mari au intrat în curte omului. ”Câinii au fost alungați ieșit din curte. Cetățeanul, fiind în afara proprietății și aproape de poartă, a fost atacat și mușcat de mai multe ori.

După chinuri și lupte duse cu câinele, într-un final, a reușit să se ridice și să meargă la spitalul din Câmpia Turzii unde, i s-a administrat un vaccin antitetanos iar medicii i-au cusut rănile de la mână. Un vecin binevoitor l-a dus cu mașina la spital la Cluj Napoca unde i s-a făcut un vaccin antirabic. De asemenea, cetățeanul va face de mai multe ori acest vaccin la intervale recomandate de medicul infecţionist”, scrie Ziarul 21.

Nu vreau decât să ştiu dacă sunt vaccinaţi, dacă sunt sănătoşi, asta mi-au cerut şi doctorii să aflu, dacă sunt vaccinaţi. Din două în două zile merg la pansat la chirurgie. Mi-au făcut şi o mică incizie la picior pentru a curăţa rana după care, la mână, o să fiu operat pentru tendonul smuls”, a spus bărbatul pentru sursa citată. Acesta a precizat că a cerut şi ajutorul Poliţiei, dar nu a găsit proprietarii câinilor: „ATENŢIE, câinii au proprietar, nu sunt vagabonzi”, a declarat bărbatul.

646x528.jpg

Comentarii Facebook