Clujean RUPT DE BEAT s-a răsturnat cu mașina în șanț


Un accident rutier a avut loc, marți noaptea, în jurul orei 03.10, pe raza comunei Vultureni, unde un clujean aflat sub influența băuturilor alcoolice s-a răsturnat cu mașina în șanț.

În fapt, un bărbat de 30 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 109 A, din direcţia Deuşu spre Băbuţiu, a părăsit partea carosabilă într-o curbă uşoară la stânga, răsturnându-se în şanţul de pe marginea drumului”, anunță oamenii legii.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma impactului, șoferul a fost rănit ușor, iar un autovehicul a fost avariat, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 5.000 lei.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „Vătămare corporală din culpă” şi „Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Comentarii Facebook