Clujean reținut de poliţiştii din Sălaj, după ce a furat dintr-o casă 25.000 de euro şi 5.000 de lei. Cum a ajuns la seif


Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Cluj a fost reţinut de poliţiştii din Sălaj pentru acuzaţia de furt calificat, după ce ar fi sustras dintr-o locuinţă din Zalău, în noaptea de 25 februarie, 25.000 de euro şi 5.000 de lei.

Joi, 16 martie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Zalău, pentru documentarea şi probarea activităţii infracţionale a unui bărbat de 33 de ani, din localitatea Sâmboleni, judeţul Cluj, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat. 

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale îl bănuiesc pe bărbatul de 33 de ani că, în noaptea de 25 februarie a.c., ar fi pătruns prin escaladare unui gard într-o locuinţă din municipiul Zalău şi ar fi sustras dintr-un seif 25.000 de euro şi 5.000 de lei", transmite IPJ Sălaj.

Ce au descoperit polițiștii în urma perchezițiilor

Potrivit sursei citate, în urma percheziţiilor domiciliare efectuate de poliţiştii sălăjeni pentru documentarea şi probarea activităţii infracţionale a bărbatului au fost descoperiţi şi ridicaţi în vederea cercetărilor 18.220 de euro şi 80 de lei, bani în legătură cu care există suspiciunea rezonabilă că ar proveni din săvârșirea infracţiunii.

Joi, în urma administrării probatoriului în cauză, poliţiştii l-au reţinut pe bărbatul de 33 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Sălaj. Acesta va fi prezentat, vineri, Judecătoriei Zalău, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Comentarii Facebook