Joi 4 Martie

Clujean reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de restricție! Și-a lovit nevasta cu pumnii în cap


Pollițiștii clujeni au depistat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat acuzat de comiterea indracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție.

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dej au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 40 de ani din comuna Cășeiu, județul Cluj. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal”, anunță IPJ Cluj.

În fapt, la data de 17 septembrie a.c, împotriva bărbatului s-a emis un ordin de protecție provizoriu pentru violență în familie, iar la data de 18 septembrie a.c., pe fondul consumului de alcool s-a apropiat de soția acestuia aplicându-i mai multe lovituri în zona capului, încălcând astfel obligațiile stabilite în urma emiterii ordinului de protecție.

După expirarea celor 24 de ore, bărbatul va fi prezentat în faţa unui judecător pentru drepturi şi libertăţi în vederea stabilirii unei măsuri preventive.

Comentarii Facebook