Clujean reținut de polițiști pentru furt de combustibil. Găurea cu bormașina rezervoarele mașinilor în Mănăștur


Polițiștii clujeni au depistat și reținut pentru 24 de ore, acesta fiind acuzat de comiterea infracțiunii de furt de combustibil

La data de 19 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 4 Poliție, au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, bănuit de comiterea unor furturi”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, la data de 18 februarie, ar fi folosit o bormașinp pentru a găuri rezervoarele a două autoturisme aflate într-o parcare situată pe raza cartierului Mănăștur, după care ar fi sustras și depozitat în recipiente din plastic combustibilul scurs din rezervoare.  

Ulterior, bărbatul a încărcat recipientele respective în portbagajul unui autoturism și le-a transportat la un alt etaj al parkingului, unde a fost identificat și controlat de către polițiști.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în formă continuată, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook