Clujean, reținut de polițiști, după ce și-a agresat concubina în repetate rânduri. Nici copiii acesteia n-au scăpat de furia bărbatului


Un clujean a fost arestat după ce și-a bătut concubina și pe copiii acesteia de mai multe ori. 

Femeia din Urmeniş, județul Bistrița-Năsăud a alertat polițiștii că la data de 9 martie concubinul acesteia ar fi bătut-o. 

În urma intervenţiei poliţiştilor şi în urma probatoriului administrat de către aceştia, a reieşit faptul că bărbatul de 39 de ani şi-ar fi agresat fizic, în repetate rânduri, concubina şi i-ar fi adresat ameninţări de natură să-i provoace o stare de temere. Totodată, bărbatul ar fi exercitat acte de violenţă şi asupra copiilor femeii din Urmeniş. 

,,Poliţiştii, în urma evaluării riscului, au constatat oportună emiterea unui ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului, luând de îndată şi măsura reţinerii acestuia pentru 24 de ore.

Ulterior, la data de 10 martie a.c., în urma documentării faptelor, faţă de bărbatul de 39 de ani din Baciu, judeţul Cluj, Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare”, se arată în comunicatul IPJ.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Lechinţa din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.


Comentarii Facebook