Luni 6 Decembrie

Clujean reținut de polițiști după ce a tâlhărit o un bărbat. I-a luat și geaca de pe elUn bărbat a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii clujeni, pentru comiterea unei tâlhării pe raza comunei Luna.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au identificat un bărbat de 26 de ani, din Luna, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, informează IPJ Cluj.

Potrivit polițiștilor, la data de 15 noiembrie, în jurul orei 02:30, în timp ce se afla pe raza localității de domiciliu, bărbatul identificat ar fi deposedat, prin violență, o persoană, de bunurile pe care le avea asupra sa.

Persoana vătămată, un bărbat de 26 de ani, din Călărași, a fost deposedat de circa 300 de lei, un telefon mobil și o geacă.
Prejudicul creat, în valoare de circa 600 de lei, a fost recuperat de către polițiști în proporție de peste 50%.

Infractorul de 26 de ani, din Luna, a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi, acesta va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii Facebook