Clujean reținut de polițiști, după ce a furat bani dintr-un bar. Și-a făcut ”curaj” cu câteva pahare înainte de a da lovitura


Un bărbat a fost reținut de polițiștii clujeni, pentru 24 de ore, după ce a furat bani și mai multe bunuri dintr-un local din Iara.

La data de 13 aprilie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au dispus continuarea urmăririi penale faţă de un bărbat de 31 de ani, din localitatea Iara, pentru comiterea unui furt dintr-un local public”, informează IPJ Cluj.

Potrivit oamenilor legii, în noaptea de 1/2 februarie, bărbatul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi pătruns prin efracţie în incinta unui local public de pe raza localităţii de domiciliu, de unde ar fi sustras bani si bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ de 860 lei.

Faţă de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale și recuperarea prejudiciului, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook