Clujean reținut de Poliție pentru tentativă de omor. A înjunghiat un bărbat în spate



Un bărbat de 59 de ani, din CLuj-Napoca, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști pentru tentatuvă de omor. Acesta l-a atacat pe un alt bărbat pe strada Colonia Breaza.

Poliţia a fost sesizată la data de 30 iunie, prin SNUAU 112, despre faptul că în jurul orei 14:20, un bărbat de 37 de ani, din localitatea Palatca, a fost agresat fizic de către persoane necunoscute, pe strada Colonia Breaza.

Din verificările efectuate de către poliţişti, a reieşit faptul că victima, împreună cu alte persoane, s-a deplasat pe strada Colonia Breaza, din Cluj-Napoca.

Între acestea şi alte persoane a apărut o stare conflictuală, în urma căreia un bărbat de 59 de ani a lovit cu un cuţit un alt bărbat de 37 de ani, cauzându-i vătămări corporale în zona spatelui. Acesta necesită pentru vindecare circa 25 de zile de îngrijiri medicale.

Oamenii legii au identificat toate persoanele implicate şi continuă verificările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, precum şi pentru extinderea cercetărilor, dacă situaţia de fapt o impune.

Bărbatul de 59 de ani, din Cluj-Napoca, a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii unei tentative la infracţiunea de „omor”, faptă prevăzută de Codul penal, unitatea de parchet competentă dispunând continuarea cercetărilor faţă de bărbat, în stare de libertate.

Comentarii Facebook