Clujean prins de polițiști pentru furturi din mașini. Acționa în MănășturUn bărbat a fost prins de polițiștii clujeni, acesta fiind suspectat că ar fi sustras bani şi un telefon mobil din două autoturisme parcate pe raza cartierului Mănăştur.

La data de 9 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 4 Poliţie, în urma investigaţiilor efectuate, au depistat un bărbat, bănuit de furturi din autoturisme parcate pe raza cartierului Mănăştur”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Din cercetările polițiștilor a reieşit că bărbatul, în cursul lunii noiembrie a.c., prin îndoirea portierei, ar fi sustras dintr-un autoturism parcat pe strada Retezat, din Cluj-Napoca, circa 1700 lei. Totodată, acesta este suspectat că, folosind aceeaşi metodă, şi-ar fi însuşit un telefon mobil dintr-un autoturism parcat pe strada Mogoşoaia, din Cluj-Napoca.

Bărbatul de 26 de ani, din Cluj- Napoca, este cercetat acum sub aspectul savârşirii infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de Codul penal.

Comentarii Facebook