Clujean prins beat la volan și fără permis. S-a ales cu dosar penal


Polițiștii clujeni au depistat, duminică seară, un conducător auto care s-a urcat la volanul unui autoturism, deși acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 23.25, poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene Cluj au depistat un bărbat de 27 de ani din comuna Baciu, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Suceag din localitatea Gilău, judeţul Cluj, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Testarea cu aparatul etilotest a scos în evidenţă o concentraţie de peste 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, informează IPJ Cluj.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de către poliţişti, a reieşit faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe şi conducere fără permis fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook