Clujean prins beat la volan, fără permis și cu număre de înmatriculare luat de pe altă mașină. A ajuns în spatele gratiilor



Un bărbat a fost reținut, ieri, pentru 24 de ore, duopă ce ce a fost prins beat la volan.


Astfel, la data de 12 noiembrie, în jurul orei 04:30, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 27 ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autovehicul pe strada Samuel Brassai, din Cluj-Napoca, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost transportat la unittea medicală, însă a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, oamenii legii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar autovehiculul la volanul căruia se afla nu este înmatriculat, numerele de înmatriculare cu care era prevăzut aparţinând unui alt vehicul.

Gaţă de persoana în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, aceasta urmând a fi prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu poseda permis de conducere, refuzul conducătorului de vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook