Miercuri 24 Aprilie

Clujean înjunghiat în plină zi, în Mănăștur! Atacatorul era drogat


Un clujean a fost înjungiat, în mijlocul zilei, în Mănăștur, în spatele restaurantului McDonald's.

Incidentul ar fi avut loc vineri, pe strada Bucegi, iar victima susține că atacatorul său era drogat.

Vineri, pe la 11.30 mă aflam pe strada Bucegi din Mănăştur, când m-am trezit abordat de un tânăr, scund de înălţime, în vârstă de circa 19 ani. Avea privirile tulburate – probabil de la substanţele îngurgitate - şi vorbea încet, tărăgănat, ca un ecou. „Stai un pic, stai un pic” – îmi tot zicea şi-mi cerea nişte bani pe care, chipurile, i-aş datora unei cunoştinţe de-a sa, el fiind îndrituit de acesta să mi-i încaseze! Nu m-am oprit din mers, şi l-am depăşit - însă el nu s-a lăsat şi a pornit după mine, în fugă, în mână cu un cuţit mare de vânătoare, cu o lamă de peste 20 de centimetri”, a povestit victima pentru bzc.ro.

Bărbatul a încercat să se ascundă într-un aprozar, însă a fost gonit de către vânzător, dând apoi nas în nas cu tânărul care îl urmărea.

Conform victimei, tânărul ar fi încercat să îl înjunghie în abdomen, însă a reușit să se apere și a fost tăiat doar la mâini.

Victima susține că cel care l-a atacat era drogat.

Ce m-a şocat, de asemenea – şi mi-a întărit convingerea că am avut de-a face cu un drogat, aflat în sevraj – a fost faptul că acestuia nu i-a păsat de puzderia de camere de supraveghere din zonă şi a acţionat la „rupere”, fără să-i pese de consecinţe”, a mai povestit clujeanul.


Comentarii Facebook