Țeapă cu cabane la Gilău de Revelion! A crezut că a închiriat așa ceva, cu 2000 de lei. Ce a urmat - FOTO


Un clujean a vrut să închirieze o cabană la Gilău și a dat peste un țepar, care i-a făcut contract și i-a luat banii la negru, demonstrând mult tupeu.

Inițial, cel care a închiriat cabana a fost încântat de afacere, având mai multe camere la dispoziție, o cabana cu aspect austriac și curte mare. Ulterior, nu a mai dat de cel care i-a luat banii.

Am închiriat o cabană pentru revelion la Gilău (recunosc că nu am mers să o vedem în prealabil) și respectivul patron (cu care am încheiat contract + avans 2000 Ron în cont) nu mai răspunde la telefon. De fapt, nu îi mai merge telefonul.

Mi-a dat până și adresa și coordonatele GPS ale locației, pentru a părea convingător. Dacă ați putea să mă ajutați cu niște informații, aș fi recunoscător”, a relatat persoana păgubită.

Ulterior, omul a aflat că ceea ce a închiriat se afla în Austria și nu la Gilău, fiind o țeapă de toată frumusețea.

Cabana care i-a fost prezentată în fotografii și cu care a fost momit se află tocmai în localitatea Rangersdorf, din Austria, la 1000 de kilometri de Gilău.WhatsApp Image 2020-12-15 at 10.55.00.jpegWhatsApp Image 2020-12-15 at 10.54.59.jpeg

Probabil că numai poliția ar mai putea face ceva cu acest țepar, dar problema este că omul este foarte greu de reperat, el putând să fie în ceva penitenciar sau chiar în afara României, de unde să dea țepele liniștit.

Agenții imobiliari recomandă ca la orice încheiere să se ia măsuri clare de identificare, pentru a se evita aceste probleme. 

Comentarii Facebook