Clujean inconștient la volan! A lovit cu mașina un polițist, care i-a cerut să oprească. Când l-au prins au aflat că e ilegalist


Un bărbat de 43 de ani, din Cluj-Napoca, a fost reținut după ce a lovit un polițist cu mașina și nu avea niciun fel de acte. 

În 16 iulie, în jurul orei 2.30, bărbatul de 43 de ani, din Cluj-Napoca, se deplasa cu un autoturism pe strada Târgului, din localitatea Cătina, iar la intersecția cu DJ 161F, nu ar fi oprit la semnalul regulamentar efectuat de un agent de poliție din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla.

Acesta ar fi acroșat cu oglinda un alt agent de poliție aflat în filtrul rutier, rănindu-l, ulterior părăsind locul accidentului.

Au fost demarate investigații, în urma cărora a reieșit că bărbatul nu deține permis de conducere și că autoturismul condus de acesta avea montate plăcuțe cu numere false de înmatriculare. 

Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul cu numere false și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Comentarii Facebook