Duminica 28 Aprilie

Firma pentru care lucra clujeanul ucis de un mal de pământ va fi cercetată pentru nerespectarea măsurilor de securitate în muncă


Un bărbat a murit joi dimineață în urma unui accident tragic, în apropierea localității Copăceni. Clujeanul a fost surprins de un mal de pământ și a rămas blocat. Muncitorii din imediata apropiere au încercat să-l ajute, însă a fost prea târziu.

Echipajul medical i-a aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a constatat decesul acestuia.

„La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 09.50, polițiștii au fost sesizați de către reprezentantul unei societăți comerciale cu privire la faptul că, în apropierea localității Copăceni, s-a produs un incident, respectiv un bărbat ar fi fost surprins de un mal de pământ, acesta rămânând blocat.

În baza sesizării, la fața locului au fost dirijate echipajele de poliție, medicale și pompieri.

Din primele verificări, s-a constat că un bărbat, de 49 de ani, în timp ce se afla în cadrul unui șantier în lucru, ar fi intrat într-un șanț, unde a fost surprins de un mal de pământ. Muncitorii din imediata apropiere au acționat pentru scoaterea bărbatului, iar cu ajutorul pompierilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, acesta a fost scos de sub malul de pământ.

Echipajul medical i-a aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a constatat decesul acestuia.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă”, transmite IPJ Cluj.

Comentarii Facebook