Clujean furios după furtuna de duminică seara: ”Vă mulțumim, domnu' Boc, o să vă alegem când o să plouă cu dolari”


Furtuna de duminică seara le-a produs neplăceri unor clujeni. Un bărbat a răbufnit, după ce casa i-a fost inundată a patra oară.

E al patrulea an. Vă mulțumim, domnu' Boc, o să vă alegem când o să plouă cu dolari. Și domnului Șurubaru, domnul City manager, care duce acasă 200 de milioane în fiecare lună în timp ce pe noi ne inundă, îi 'mulțumim' din suflet”, a răbufnit un localnic a cărui locuință a fost inundată și care se plânge că pompierii vin la intervenție cu motopompele stricate.

Pompierii din detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca, precum și un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Florești au acționat duminică seara pentru evacuarea apei acumulate în urma precipitațiilor din 15 subsoluri din municipiul Cluj-Napoca, situate pe străzile Andrei Mureșanu, Aurel Suciu, Aviator Bădescu, Baba Novac, Enker Ferencz, Constantin Nottara, Ion Viteazul, Amos Frâncu, Dorobanților, Calea Turzii, Zaharia Stănescu, Patriciu Barbu,  Horea și Trifoiului.

Echipajele operative încă acționează pentru evacuarea apei din subsoluri situate pe străzile Izei, Zaharia Stănescu, respectiv Patriciu Barbu, unde au fost inundate două subsoluri din imobile apropiate.

Comentarii Facebook