Sambata 28 Ianuarie

Clujean fugărit de controlorii RATUC: M-am refugiat în Kaufland și m-au alergat printre rafturi

 

Un clujean susține că a trecut printr-o aventură demnă de scena unui film de acțiune. A fugit de controlorii RATUC, pe strada Câmpului, și s-a refugiat în supermarketul Kaufland.

 

Azi m-au dat jos boacterii din troleu, pe Campului. Era unu mare si urat, de vreo 40 de ani, si a inceput sa ma impinga si sa ma ameninte ca ma bate. A vrut sa imi ia geanta la control si i-am spus ca nu are voie sa ma retina si nici sa ma controleze cat timp nu sunt pe un bus. M-a amenintat iar cu bataia, ca sunt ”figurant” si ca el nu e degeaba pus ca eu sa umblu fara bilet”. 

 

A chemat un echipaj de jandarmi. Cand a terminat convorbirea, am luat-o la fuga. Am fugit in Kaufland. Ma gandeam ca sunt in siguranta, dar a dat Dumnezeu sa vina dupa mine boacterii aia nenorociti. Am sarit peste gardul de la casierii si am intrat intre rafturi, ei inca veneau dupa mine si ma cautau si vroiau sa ma prinda, nu pentru ca am omorat un om, nu pentru ca am violat o femeie neajutorata, ci pentru ca nu aveam bilet. Aadica am facut RATUC-ului o paguba de 4 lei, de fapt nici atat, am abonament gratuit, doar ca era expirat de 2 zile si nu vroiam o amenda.

 

Dupa 20 de minute petrecute in Kaufland, a dat unul de mine si striga si fugea dupa mine, am sarit iar gardul de la caserii si am fugit afara, reusind sa scap de ei. De acum incolo voi umbla cu spray paralizant, potrivit paginii de Facebook Boacteri Cluj.

 

Povestea completă a clujeanului FUGĂRIT de controlorii RATUC prin Kaufland: Sunt STUDENT și nu aveam bani de bilet

 

Dacă sunt persoane care au fost martore la acest incident, sunt rugate să ne contacteze pe adresa office@stiridecluj.com.

Comentarii Facebook