Clujean de 66 de ani, reținut de polițiști! S-a urcat RUPT de beat la volan, a cauzat un accident și a fugit


Polițiștii rutieri au identificat și reținut pentru 24 de ore un conducător auto, aflat sub influența alcoolului, a cauzat un accident rutier apoi a fugit de la fața locului.

La data de 2 martie a.c., în jurul orei 16:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Teodor Mihali a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto, posibil sub influența alcoolului, a plecat de la fața locului”, anunță polițiștii clujeni.

Ulterior, oamenii legii l-au identificat pe șofer, stabilind că este un bărbat, de 66 de ani, din Cluj-Napoca. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform verificărilor efectuate, bărbatul, în timp ce conducea autoturismul, nu s-ar fi asigurat corespunzător la ieşirea dintr-o parcare special amenajată, acroşând partea din spate a unui autoturism condus regulamentar pe aleea de acces la parcări.

Bărbatul a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută de Codul penal.


Comentarii Facebook