Clujean de 19 ani prins beat la volan și fără permis. Proprietarul mașinii era pe scaunul din dreapta


Polițiștii clujeni au oprit, vineri dimineața, în jurul orei 09.20, în trafic un conducător auto care se afla la volan deși nu avea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul de 19 ani, din Gherla, a fost depistat conducând un autovehicul pe strada Pescarilor din municipiu, deși nu poseda permis de conducere și se afla sub influența alcoolului”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, în mașină se afla și proprietarul, un bărbat de 43 de ani, din Aluniș, care i-ar fi încredințat tânărului de 19 ani autoturismul spre a fi condus.

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fapte prevăzute de Codul penal.

Totodată, se efectuează cercetări și față de proprietarul autoturismului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încredințare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere, sau se află sub influența alcoolului.

Comentarii Facebook