Joi 1 Octombrie

Clujean dat în urmărire europeană, prins de polițiști! E acuzat de tâlhărie și multiple furturi


Polițiștii clujeni au depistat, marți, un bărbat dat în urmărire europeană, pentru executarea unei pedepse cu închisoarea.

La data de 26 februarie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Cuzdrioara, în colaborare cu cei din cadrul Poliției municipiului Dej, au depistat un bărbat un bărbat de 27 de ani, din comuna Cuzdrioara, judeţul Cluj, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de în baza ordonanţei emise de procuror, ulterior fiind arestat în baza mandatului emis de către magistrații Curții de Apel Cluj.

Cel în cauză era căutat în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din  Italia, fiind cercetat pentru săvârșirea unei infracţiuni de tâlhărie și a două furturi calificate.

Astfel, în 2018, cel în cauză, în complicitate cu alte persoane, ar fi sustras din două locații circa 800 de euro și alte bunuri, respectiv mărfuri în valoare de 20.000 de euro; în ultimul caz în care ar fi utilizat violența pentru păstrarea bunurilor. De asemenea, acesta ar fi sutras un autoturism dintr-un garaj.


.

Comentarii Facebook