Clujean cercetat de polițiști pentru înșelăciune pe internet. Cum a păcălit o persoană să îi trimită un smartphone performant



Un clujean este cercetat de polițiștii clujeni, acesta fiind bănuit că ar fi înşelat o persoană cu circa 2.000 de lei, în urma unei tranzacţii online.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat, de 31 de ani, din comuna Aghireşu, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Mai exact, persoana în cauză, folosind o identitate falsă, ar fi indus în eroare un bărbat, pentru a efectua o tranzacţie online. Bărbatul de 31 de ani i-ar fi promis părţii vătămate că îi va remite prin curier o tabletă în schimbul unui telefon mobil şi a 300 de lei. Victima a trimis bunurile solicitate, însă persoana în cauză i-a remis doar un suport optic cu o aplicaţie auto.

Prejudiciul reclamat de persoana vătămate este de aproximativ 2.000 de lei.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.


Comentarii Facebook