Duminica 28 Aprilie

Clujean care revenea de la muncă, atacat de un tâlhar când trecea calea ferata în Someșeni


Un clujean care revea de la lucru a fost atacat luni, 10 iunie, de un tânăr, în timp ce traversa calea ferată în zona triajului Cluj-Napoca Est (Someșeni).

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 25 de ani, bănuit că a agresat un bărbat pentru a-i sustrage bunurile și banii, cauzând un prejudiciu de circa 700 de lei.

La data de 10 iulie a.c., în jurul orei 14.30, tânărul ar fi urmărit un bărbat de 53 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care traversa calea ferată în zona triajului Cluj-Napoca Est. Acolo, i-ar fi aplicat o lovitură în zona capului, reușind astfel să intre în posesia bunurilor pe care bărbatul le purta asupra sa.

La aproximativ două ore de la sesizare, în urma investigațiilor efectuate cu celeritate, polițiștii l-au identificat și depistat pe tânărul de 25 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii și au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind dus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

În cursul zilei de azi, acesta a fost prezentat instanțe, fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Comentarii Facebook