Clujean care își trimitea iubita la cerșit, reținut de procurorii DIICOT - VIDEO


Un clujean care își trimitea iubita la cerșit a fost reținut de procurorii DIICOT.

Marți, 2 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Cluj, au efectuat o percheziție, în municipiul Cluj-Napoca, la locuința unui bărbat, de 44 de ani, bănuit de trafic de persoane.

Din cercetări a reieșit că, începând din anul 2018, bărbatul ar fi indus în eroare o femeie, de 52 de ani, profitând de existența unei stări de dependență emoțională a acesteia, cu scopul de a o exploata prin intermediul practicării cerșetoriei.

Activitatea infracțională s-ar fi desfășurat prin obligarea femeii în a practica cerșetoria, în diverse zone din municipiul Cluj-Napoca, de unde ar fi obținut, zilnic, sume de bani cuprinse între 200 și 400 de lei.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate telefoane mobile, carduri de memorie, 260 de lei, dar și înscrisuri cu valoare probatorie.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, ulterior, fiind arestat preventiv, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale. 

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat reprezentanți ai Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook