Duminica 28 Aprilie

Clujean arestat după ce a condus băut un tractor neînmatriculat


Un bărbat de 45 de ani din comuna Mihai Viteazu a fost arestat preventiv pentr 29 de zile, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu numere false”, ,,conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are suspendat dreptul de a conduce autovehicule” şi ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge”.

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că în 03. 06.2013, ora 11:58, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei mun. Turda l-au depistat pe suspect în timp ce conducea un tractor pe str.Păltiniș, din com. Mihai Viteazu, jud. Cluj, conducătorul auto fiind sub influenta alcoolului, având o concentrație de alcool pur în aerul expirat de 1,51 mg/l”, transpit reprezentanții IPJ Cluj.

De asemenea poliţiştii au constatat că tractorul avea montate plăcuţe cu un număr fals de înmatriculare, acesta nefiind înmatriculat, iar permisul de conducere al suspectului M. Ovidiu era reţinut pentru săvârşirea unor abateri la regimul circulaţiei rutiere, acesta neavând dreptul să conducă autovehicule pe drumurile publice.

Comentarii Facebook