Clujean „amorțit”, prins la volan fără permis, pe o stradă din Cluj-Napoca. „Șmecherul” a reușit să lovească și o mașină


Un șofer clujean „amorțit” de alcool a acroșat un autoturism pe Calea Someșeni în data de 26 februarie, ulterior părăsind locul accidentului la volanul mașinii cu care a fost implicat în accident. Polițiștii l-au reținut pe acesta, iar în urma verificărilor s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce suspendat.

În fapt, la data de 26 februarie a.c. în jurul orei 11.50, bărbatul ar fi condus autoturismul pe strada Calea Someșeni din municipiul Cluj-Napoca, fiind implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, respectiv ar fi acroșat un alt autoturism, ulterior continuându-și deplasarea. 

Autoturismul condus de acesta a fost interceptat, în scurt timp, pe strada Traian Vuia din municipiu de un echipaj al Secției 7 Poliție Cluj-Napoca.

În urma verificărilor, s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce suspendat. De asemenea, la testarea cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 1,02 mg./l. alcool pur în aerul expirat, astfel că bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

În baza celor constatate și a probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, transmite IPJ Cluj.


Comentarii Facebook