Accident cu trei mașini pe strada Observatorului! O șoferiță a ”țâșnit” în drum fără să se asigure - FOTO


Un accident cu trei mașini a fost provocat pe strada Observatorului de o șoferiță care a ieșit de pe un drum secundar fără să se asigure. 

La data de 27 februarie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii au fost sesizați despre producerea un accident rutier produs pe strada Observatorului din Cluj-Napoca.

Din primele date s-a constatat că o femeie în vârstă de 48 de ani, din județul Mureș, nu s-ar fi asigurat la pătrunderea dinspre o strada secundară pe strada Observatorului, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 64 de ani.

Autoturismul bărbatului a fost proiectat într-un alt autoturism aflat pe sensul său de mers.

În urma evenimentului au rezultat 2 victime.

Pompierii au intervenit pentru a debloca victimele din mașini

Testările conducătorilor auto cu aparatul etiloteest au indicat rezultate negative.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. Echipajele operative au găsit la locul accidentului trei autoturisme avariate.

Pompierii au acționat pentru deblocarea unei portiere, astfel încât femeia rămasă înăuntru a reușit să iasă singură din autoturism, precum și pentru extragerea unei alte persoane, care prezenta multiple suspiciuni de fracturi și traumatisme, folosind echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Femeia, în vârstă de aproximativ 70 de ani, era în stare de conștiență și era cooperantă. 

Ambele victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Comentarii Facebook