Duminica 28 Aprilie

Clujean amenințat cu cătușele, după ce a blocat un drum din județ! A protestat pentru că i-au înălțat excesiv drumul - VIDEO


Un clujean a fost amenințat de poliție cu cătușele, după ce a protestat la Deușu, pentru că firma de construcții a înălțat drumul excesiv și nu mai poate ieși cu mașina în siguranță în strada principală.

Omul a încercat să iasă pe drumul județean și spune că aproape a făcut accident. În semn de protest a parcat mașina pe șosea în fața utilajelor care asfaltează. 

Mi s-a promis de 2 ori că se repara și nu s-a rezolvat. Azi era să fac accident și am zis ca nu mai pot trece cu vederea.

Este un abuz pentru că înălțarea drumului mă face să nu mai pot ieși în siguranță în drumul principal. Firma care asfaltează a ridicat prea mult nivelul drumului principal”, a spus clujeanul.

Acesta a parcat jumătate pe acostament și jumătate pe drum, iar constructorul a chemat poliția. ”Am mutat masina pană la urma pentru că aștept răspuns de la primar și de la Consiliul Județean. Urmează să mai execute lucrări pe cealalta bandă și daca chiar nu se rezolva nimic o pun iarăși acolo”, a mai afirmat șoferul nemulțumit. 

Drumul este unul județean, astfel că lucrările sunt coordonate de Consiliul Județean Cluj.

Comentarii Facebook