Clujean amendat de Poliție pentru că filma pentru ”Info trafic” - FOTO


Un clujean a fost amendat de Poliția Rutieră pentru că filma un incident rutier în timp ce conducea, pentru a putea posta pe Facebook.

Imaginile ar fi trebuit să ajungă căe grupul Info Trafic jud. Cluj, înființat tocmai pentru ca șoferi să posteze tot ce văd. 

Orifialii grupului spun că ei au recomandat în permanență ca șoferii să nu filmeze în timp ce conduc, dar, culmea, se aprobă spre postare filmările realizate în timp ce autoturismul circulă și este clar că a filmat șoferul.

Echipa de administratori a grupului INFO TRAFIC jud. CLUJ va recomanda sa nu mai filmati evenimente rutiere , decat cu camere de bord .Cu telefonul doar in cazul in care filmeaza un pasager sau daca este atasat in suport.Banuiesc ca nimeni nu doreste ca in urmatorul eveniment rutier sa fie actor principal din cauza ca " avea alte preocupari" .

Conducătorilor de vehicule le este interzisă folosirea telefoanelor mobile atunci când aceștia se află în timpul mersului, cu excepția celor prevăzute cu dispozitive tip “mâini libere“!Mereu #ViataArePrioritate”, precizează Tereza Voicu, administratoul grupului.

66859321_901782696829125_5440910586852409344_n.jpg

Comentarii Facebook