Cluj: Vorbea la telefon și putea fi spulberat de tren! A scăpat ca prin MINUNE, dar a rămas fără permis - VIDEO


Un clujean poate spune că a fost martorul unei minuni. Miercuri seara, în 4 decembrie, șoferul de 20 de ani a fost la un pas de a fi spulberat de tren, la trecerea la nivel cu cale ferată din Jucu Herghelie.

Acesta nu a respectat semnalele luminoase și acustice, fiind surprins în gabaritul căii ferate de trenul care circulația pe relația Cluj-Bistrița Nord.

Cel în cauză ne-a mărturisit că, de-a lungul timpului, a tratat toate lucrurile cu responsabilitate; nu a mai avut niciodată un eveniment rutier. Însă, ne-a relatat că, în acel moment, atenția îi era distrasă de convorbirea telefonică pe care o purta.

Acum, îl încearcă sentimente contradictorii. E supărat că a predat permisul de conducere pentru 90 de zile, însă e bucuros că se află printre noi”, relatează polițiștii, pe Facebook.

Mașina se repară, permisul se redobândește. Tânărul își va petrece sărbătorile alături de cei dragi. Suntem convinși că experiența prin care a trecut îl va ajuta să prețuiască mai mult viața și să fie și mai responsabil decât a fost până acum”, au mai scris oamenii legii.

CNCFR S.A. - Sucursala Cluj monitorizează cele mai circulate treceri la nivel cu calea ferată pentru siguranța călătorilor și a participanților la trafic.


Comentarii Facebook