Accidentul de pe Calea Turzii surprins LIVE. Șoferița și-a scăpat rujul sau telefonul și a urmat dezastrul - VIDEO


Accidentul de pe Calea Turzii a fost filmat în întregime de un șofer cu camera pe bord.

Din imagini se vede cum mașina care urca, condusă de o șoferiță, a făcut o manevră total surprinzătoare. Practic mașina a virat brusc la 90 de grade și a intrat pe contrasens, peste linia dublă continuă, într-un autoturism care cobora pe Calea Turzii.

Șoferița urca pe Calea Turzii și era angajată într-o curbă la dreapta. Este inexplicabil de ce a tras de volan stânga. Ceva i-a distras atenția. Este posibil să se fi panicat din ceva motiv, pentru că pe urcare era coloană și nu se circula cu viteză. Cert este că Poliția a catalogat incidentul, sec, drept ”neadaptarea vitezei la condițiile de carosabil”, fără a investiga mai în amănunt, pentru că este clar, oricum, cine este vinovat.

Poliția Cluj a prezentat varianta oficială a accidentului de pe Calea Turzii: ”O tânără de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Turzii, la intersecția cu strada Brașov, într-o curbă la dreapta, pe fondul vitezei neadaptate în condițiile unui carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 35 de ani, din comuna Oncești, județul Maramureș. Acesta, la rândul său, a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din Hațeg, județul Hunedoara, autoturism care a lovit și avariat ulterior o conductă de gaz. A fost rănit ușor conducătorul auto de 35 de ani”.

Video: Info Trafic jud. Cluj

Comentarii Facebook