CLUJ - Vezi cum va fi vremea astăzi, 16 mai. Clujul se va bucura de o zi însorită


Vremea azi, 16 mai. Luni se mai încălzeşte puţin şi vremea frumoasă cuprinde majoritatea zonelor. Prin est, sud-est şi la munte, după-amiaza pot să apară câteva reprize de ploaie, iar maximele pleacă de la 21 de grade în depresiuni şi pe litoral şi ating 31 de grade în sud-vestul ţării.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş nu sunt semne de ploaie şi o să avem o zi însorită, cu vânt domol şi temperaturi agreabile. Vor fi în jur de 24 de grade după prânz.

În vestul ţării continuă vremea frumoasă şi se face mai cald decât ieri. Maximele se apropie de 30 de grade şi vântul adie plăcut. La noapte, însă, apar ceva înnorări şi o să plouă puţin în unele zone.

În Transilvania vin câteva ploi rapide şi zgomotoase, mai pe seară, în zonele de munte. În rest găsim soare, vreme bună şi temperaturi în creştere faţă de ziua trecută. În vestul provinciei se ating 25...26 de grade.

Vremea în zona de munte a Clujului 

Se mai încălzeşte puţin şi în zonele de munte. O să avem soare şi atmosferă plăcută în prima parte a zilei; înnorări şi câteva reprize de ploaie mai târziu. Ploile pot fi însoţite de tunete, fulgere şi intensificări de scurtă durată ale vântului.


Comentarii Facebook