Joi 30 Martie

Viceprimarul Dan Tarcea: „Primăria Cluj-Napoca oferă 5000 de carduri noi Cluj Bike”


Municipalitatea mai distribuie 5.000 de noi carduri Cluj Bike, pe care le găsiți la Centrul de Informare pentru Cetățeni din Calea Moților nr. 7 și la primăriile de cartier. 

Am început distribuirea a 5000 de noi carduri Cluj Bike, pe care le găsiţi la Centrul de Informare pentru Cetățeni din Calea Moților nr. 7 și la primăriile de cartier. Suntem fericiţi să anunţăm că deja avem cca 30.000 de utilizatori ai bicicletelor noastre”, a transmis viceprimarul, Dan Tarcea.

Pentru ca totul să meargă “ca pe roate” am instalat 50 de stații Cluj Bike şi am construit 46,5 km de piste și benzi pentru biciclete. Să nu uităm cei 10 km de bandă de BUS, pe care aveţi acces şi voi, bicicliștii”, a mai amintit acesta.

Fiindcă oraşul întinereşte de la an la an, iar deplasarea pe două roţi devine tot mai agreată, avem grijă ca lungimea pistelor dedicate să crească. De pildă, fiecare proiect de reabilitare a unui drum sau pod are prevăzute, obligatoriu, piste de biciclete. Lăsaţi acasă maşina! Pe două roţi e mai sănătos, mai ieftin şi, adesea, mai rapid”, a încheiat viceprimarul municipiului Cluj-Napoca.

Pentru mai multe detalii accesați următorul link: https://clujbike.eu/


Comentarii Facebook