Cluj: Vaccinarea anti-COVID, pe PILE. Directorul Muzeului de Artă din Cluj și-a trecut nevasta ca angajată


Lucian Nastasă - Kovacs, directorul Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, și-a trecut soția pe lista angajaților Consiliului Județean pentru a se putea vaccina anti Covid 19.

Soția acestuia nu lucrează la instituţia pe care acesta o conduce, dar el are pixul în mână și a semnat decizia de vaccinare.

Am întrebat la contabilitate dacă poate să se înscrie şi soţia, explicându-i despre ce este vorba. Nu m-am folosit de autoritatea de director să spun treceţi-o. Am spus, dacă se poate, te rog să o treci pentru că locuiesc cu ea în casă şi are probleme de sănătate. Eu nu pot veni cu viruşi acasă. Nu este o pomană, nu au venit cadouri internaţionale pe care noi să le împărţim preferenţial. Este vorba de un vaccin gratuit stabilit de Uniunea Europeană”, a precizat Lucian Nastasă - Kovacs, conform Făclia.

Acesta și-a cerut scuze pentru situația creată.

Dacă mi-aţi atras atenţia, îmi cer scuze în mod oficial. În clipa aceasta, mă radiez şi eu şi soţia, şi cu asta basta. Eu mă şterg personal, şi eu şi soţia din grila de vaccinare, deşi consider că, locuind cu un om, aveam dreptul să fiu împreună cu el vaccinat. Nu ştiu toate detaliile ordonanţei. Dacă am făcut o greşeală şi dacă am trecut-o şi pe soţia mea, îmi cer scuze pentru că le-am luat locul altora”, a mai spus Lucian Nastasă - Kovacs, directorul muzeului.


Comentarii Facebook