Cluj - Un șofer mort de beat a fost reținut, după ce o polițistă aflată în timpul liber a pornit pe urmele lui. A făcut accident și s-a opus reținerii


Un șofer teribilist a fost încătușat în cursul serii de vineri de polițiștii clujeni. Poliția municipiului Cluj-Napoca fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la un autovehicul condus haotic din direcția localității Chinteni spre Cluj-Napoca. 

Agentul șef Ioana Sucală revenea acasă și a observat pe Valea Chintăului un șofer care circula haotic, spun colegii ei de la Secția 1 Poliția. Agenta a sunat la 112 și alături de un echipaj a reușit să prindă din urmă șoferul bețiv, tocmai în Mărăști. Felicitări polițistei, care și-a făcut datoria, fiind în timpul liber. 

„În jurul orei 22.00, autoturismul a fost identificat pe strada Fabricii de către un echipaj al Secției 1 Poliție Cluj-Napoca, cu sprijinul unei polițiste din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, aflată în timpul liber. 

Autovehiculul se afla parcat în apropierea unei stații de autobuz. 

La vederea echipajului de poliție, conducătorul autoturismului a încercat să plece înspre Piața Mărăști, fără a respecta semnalul de oprire efectuat de polițiști. 

În acel moment s-a procedat la urmărirea autoturismului, utilizându-se semnalele acustice și luminoase, iar după aproximativ 50-100 de metri, polițiștii l-au interceptat. 

Conducătorul auto ar fi refuzat să coopereze cu organele de poliție, nerespectând indicațiile agenților, motiv pentru care a fost încătușat și condus la unitatea de poliție. 

S-a stabilit că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din comuna Panticeu. 

La testarea cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice”, transmite IPJ Cluj.

Totodată, pe parcursul deplasării bărbatul ar fi fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și dispunerii măsurilor legale.

collage.jpg

Comentarii Facebook