Poliția, în alertă! Un clujean a dispărut. Bărbatul se deplasează într-un scaun cu rotile - FOTO


Polițiștii clujeni anunță dispariția unui bărbat în vârstă de 63 de ani din localitatea Florești, județul Cluj. Din primele date, bărbatul ar fi plecat voluntar de acasă vineri, în data de 18 august și nu a mai revenit.

„La data de 18 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că numitul Petraș Ioan, în vârstă de 63 de ani, (persoană aflată în scaun cu rotile) a plecat voluntar la aceeași dată, în jurul orei 17.00, de la imobilul situat în localitatea Florești, comuna Florești, iar până în prezent nu a mai revenit. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!”, transmite IPJ Cluj.

SEMNALMENTE – înălțime 1.71 m, aproximativ 56 kg, păr cărunt, ochi vezi, mustață căruntă.

La momentul plecării bărbatul era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare neagră cu dungi albastre, tricou de culoare gri, șapcă cu cozoroc de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbatul plecat voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Petras Ioan.jpeg

Comentarii Facebook