Miercuri 28 Septembrie

Cluj - Un judecător de la Curtea de Apel a murit într-un accident

 

Un judecător de la Curtea de Apel Cluj a murit într-un accident de mațină după ce un TIR, încărcat cu 25 de tone de PAL, a intrat, din spate, în mașina în care se afla acesta.

 

Accidentul a avut loc în data de 20 iunie 2017, pe autostrada Sibiu-Sebeș. Judecătoarea Daniela Griga, de la Curtea de Apel Cluj, circula într-un autoturism, pe direcția Sibiu-Cluj Napoca. La un moment dat, din cauza unor lucrări de reabilitare a șoselei de viteză, mașina în care se afla judecătoarea Griga a oprit regulamentar. Numai că, din spate circula cu viteză un autotren care nu a văzut că mașina este oprită și a intrat direct, în partea din spate a acesteia.

 

În momentul în care mașina era oprită, judecătorul și-a desfăcut centura de siguranță pentru a lua un obiect de pe bancheta din spate. Exact atunci a avut loc accidentul. În urma impactului, șoferul mașinii în care se afla Daniela Griga a scăpat cu răni mai ușoare. În schimb, magistratul a fost transportat la spital în stare de comă profundă și a decedat în cursul zilei de sâmbătă.

 

Polițiștii de la Sibiu au deschis o anchetă pentru a stabili ce anume s-a întâmplat și dacă lucrările de reparații erau semnalizate corespunzător.

Comentarii Facebook