Cluj: Un disperat a vandalizat mașinile de lângă Studium Green - FOTO

 

Un clujean ”disperat” de faptul că se parchează pe stradă a distrus oglinzile mașinilor parcate lângă ansamblul Studium Green, din Mărăști.

 

Un numar de aproximativ 7 masini am avut parte de distrugerea oglinzilor si a stergatoarelor de catre o persoana sau un grup de persoane. Actiunea s-a intamplat pe str. Venus, nr. 22, langa blocurile Studium Green. Rog daca a vazut cineva sau a auzit in speranta ca putem identifica autorul. Catre acest lucru, am depus o plangere la Sectia 3 de Politie pentru distrugere cu autor necunoscut. Autoturismele la momentul incidentului se aflau pe un loc cu oprirea interzisa, dar asta nu da nici-un drept nimanui spre a le vandaliza. Personal parchez acolo foarte rar si plec la serviciu destul de devreme pentru a nu creea dificultati in zona si totusi, o atentionare printr-o amenda era mai ”civilizata””, a relatat un clujean pe grupul Info Trafic jud. Cluj.

 

Se pare că autorul vandalizării a fost identificat și va fi tras la răspundere. Acesta este un semnal de alarmă și pentru alții care doresc să se răzbune pe cei care parchează în locuri nepermise. 

 

Cea mai sigură metodă de soluționare a unor astfel de probleme este chemarea Poliției Locale. 

 

Foto: Info Trafic jud. Cluj / Matac Adrian

Comentarii Facebook