Cluj: Un bărbat a MURIT după ce a căzut de pe un bloc din Gheorgheni - FOTO



Un bărbat de 30 de ani a murit joi după-masa, după ce a căzut de pe un bloc de pe strada Constantin Brâncuși, din Cluj-Napoca. Echipajul SAJ nu l-a putut ajuta.

O autospecială și un echipaj SAJ au fost alertate ca urmare a căderii unei persoane de la înălțime de pe un bloc de locuințe situat pe strada Constantin Brâncuși din Cluj-Napoca.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei  14.20, iar la locul evenimentului pompierii au găsit un bărbat întins pe sol, care era inconștient și nu prezenta semnale vitale. Astfel, au fost început manevrele de resuscitare de bază până la sosirea ambulanței. După evaluarea făcută împreună cu echipajul SAJ s-a constatat că bărbatul de cca 30 de ani prezenta traumatisme incompatibile cu viața.”, a transmis ISU Cluj.

La data de 6 mai a.c., în jurul orei 14.20, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de muncă soldat cu decesul unei persoane.

Conform primelor verificări, un bărbat de 31 de ani, din judeţul Constanţa, care desfăşura lucrări la acoperişul unui bloc din cartierul Gheorgheni, ar fi căzut de la înălţime. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, urmând a fi stabilit modul de producere a evenimentului.

WhatsApp Image 2021-05-06 at 16.46.26.jpeg

WhatsApp Image 2021-05-06 at 16.46.25.jpeg

Comentarii Facebook