Miercuri 24 Aprilie

Cluj: Tineri fugăriți cu pistolul cu electroșocuri, la Carrefour, in Piața Gării, din cauza măștii anti-COVID - VIDEO


Managerul magazinului Carrefour din Piața Gării este acuzat că a scos pistolul cu electroșocuri la doi tineri care vroiau să facă cumpărături. Managerul l-a acuzat pe unul dintre tineri că nu purta mască așa cum trebuie, iar de aici a izbucnit un scandal.

Incidentul s-a petrecut joi seara la magazinul Carrefour din Piața Garii.

Am intrat cu un prieten în magazin și acesta nu purta masca ca lumea. Cel in roșu din imagini, care e managerul, i-a zis vânzătoarei sa nu ne servească. Ea a zis că nu poate și atunci managerul ne-a spus să ieșim.

Eu am început să filmez și în acel moment mana managerul s-a luat după noi și a scos pistolul cu electroșocuri.

Se aude și pe filmare cum a folosit pistolul cu electroșocuri. Am chemat poliția știu că i-a amendat sau au deschis un dosar. Eu nu am făcut plângere la sugestia poliției pentru că prietenul meu nu purta mască corespunzător și risca o să-l amendeze”, ne-a relatat cel fugărit cu pistolul.

-----------

UPDATE
Poliția Cluj: Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj au fost sesizați prin apel 112 la data de 25 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00 cu privire la o stare conflictuală care ar fi avut loc la o societate comercială din Piața Gării.

Ajunși la locația indicată, polițiștii au constatat că starea conflictuală era aplanată, din relatările unui tânăr de la fața locului reieșind faptul că un angajat al respectivei societăți comerciale i-ar fi atras atenția asupra portului necorespunzător al măștii de protecție în interior, pe fondul unor schimburi de replici ulterioare solicitându-i să părăsească magazinul, urmărindu-l.

De asemenea, verificările efectuate au indicat faptul că tânărul s-ar fi conformat solicitării de a purta corespunzător masca de protecție.

Angajatul societății a fost sancționat în conformitate cu Legea 61/1991R, pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Tânărul nu prezenta urme de violență, relatând faptul că nu a existat un conflict de natură violentă între cei doi, astfel încât acesta și-a rezervat dreptul de a formula plângere prealabilă pentru săvârșirea vreunei fapte penale, contra integrității psihice sau fizice.

Comentarii Facebook