Luni 2 August

Cluj: Tânăra care și-a ținut ziua de naștere cu 500 de invitați, AMENDATĂ aspru


Petrecerea cu 500 de oameni din Baciu s-a lăsat cu amenzi aspre pentru organizator. 

Secția 3 Poliție Rurală Baciu a fost sesizată prin 112, în data de 5 iunie, în jurul orei 00.10, cu privire la faptul că în zona Cheile Baciului, în două locații diferite, sunt organizate petreceri la care participă mai multe persoane.

Polițiștii s-au deplasat la prima locație, stabilind faptul că în cadrul evenimentului, organizat în aer liber, participă un număr de aproximativ 500 de persoane, reunite cu prilejul aniversării unuia dintre participanți.

A fost identificat organizatorul evenimentului, respectiv o tânără în vârstă de 22 de ani, aceasta fiind invitată la sediul poliției în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Până în acest moment, față de tânăra de 22 de ani a fost luată măsura sancționării contravenționale în conformitate cu Legea 61/1991R, fiind aplicată o amendă în valoare de 8.000 de lei. Totodată, față de alte 3 persoane care au participat la evenimentul organizat, au fost aplicate sancțiuni la Legea 55/2020 privind unele măsuri de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Alexandra Luca.

Clujenii profită la maxim de relaxări! Petrecere cu 500 de persoane, spartă de poliție în Cheile Baciului

Comentarii Facebook