Duminica 28 Aprilie

Cluj - Șoferi care circulă ca ”mormolocii” și pun și în pericol un șofer care a făcut o depășire - VIDEO


Un șofer care a făcut o depășire a fost la un pas de accident, după ce șoferi care circulau pe bandă au acționat hazardat. Cel din față a frânat, iar cel din spate nu i-a permis să reintre pe banda de mers. Și acesta a avut partea lui de vină, dar totul se putea transforma într-un grav accident de circulație.  

Știi că dacă el făcea accident și mureau ambii șoferi, tu luai anii de închisoare? Practic, nelasand loc sa intre înapoi pe banda, ba chiar mai mult, ai si accelerat, ai fost fii fost complice la uciderea unui om nevinovat care venea pe banda lui de mers. Bine ca nu s-a intamplat nimic si sper sa iti iei si tu într-o zi o sperietura cum și-a luat cel ce venea din sens opus din cauza unuia ca tine. (A nu se înțelege ca din partea celui ce a depasit, el are cea mai mare vina)”, a comentat un șofer.

Mergeți cu 30 km/h in afara localității?!...tu accelerezi când ești depășit și ăla din față mai pune și frână sa nu se poată replia pe banda de mers cel ce depășește fără să se asigure. Aici într-un fel sau altu toți 3 ați greșit...

PS: Dacă nu aveai activată viteza pe camera de bord nu observa nimeni că ai accelerat în timp ce erai depășit”.

Video. Șoferi de Weekend Cluj

Comentarii Facebook