CLUJ: Șofer prins de polițiști după ce a ucis un pieton și a fugit de la fața locului. Unde i-au descoperit mașina


Polițiștii clujeni au identificat și depistat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Turda, bănuit de provocarea unui accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

În fapt, la data de 22 iunie a.c., în jurul orei 00:20, un autovehicul condus pe DN1, în afara municipiului Turda, dinspre Aiud, ar fi acroșat un bărbat, care, în calitate de pieton, se deplasa din sens opus, pe marginea părții carosabile.

În urma impactului, pietonul a decedat. Conducătorul auto și-ar fi continuat deplasarea, plecând de la locul producerii accidentului”, informează IPJ Cluj.

Imediat după sesizare, pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier s-au mobilizat polițiști rutieri, de ordine publică, criminaliști din cadrul Poliției municipiului Turda, precum și polițiști din cadrul Serviciului Rutier.

Pietonul accidentat mortal nu avea documente asupra sa care să conducă la stabilirea identității. Ulterior, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din comuna Mihai Viteazu.

Pe parcursul nopții, polițiștii au continuat investigațiile pentru identificarea conducătorului auto. Astfel, în această dimineață, în jurul orei 11:00, în urma verificărilor efectuate, a fost găsit autovehiculul implicat în eveniment în curtea unui imobil din Turda. Acesta prezenta avarii specifice accidentului. De asemenea, s-a stabilit că șoferul care ar fi provocat accidentul este în vârstă de 21 de ani, din Turda, acesta locuind la adresa la care a fost găsit autovehiculul.

Tânărul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fapte prevăzute de Codul penal.


Comentarii Facebook