CLUJ: Șofer beat la volan, reținut de polițiști după ce cauzat un accident cu victime și a fugit. A intrat cu mașina pe contrasens



Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat care s-a urcat la volan beat, a cauzat un accident rutier și a fugit de la fața locului.

La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 11.45 pe strada Simion Bârnuţiu din localitatea Floreşti, a avut loc un accident uşor în urma căruia o persoană a fost rănită uşor iar două autoturisme au fost avariate, în următoarele împrejurări:

La data şi ora menţionate, un autoturism condus pe drumul cu prioritate de către o femeie de 31 de ani din Cluj-Napoca, respectiv pe strada Simion Bârnuţiu a fost lovit de un autoturism neidentificat al cărui conducător auto a circulat pe contrasens şi care ulterior producerii accidentului a părăsit locul acestuia fără încuviinţarea poliţiei”, informează IPJ Cluj.

În urma activităţilor de cercetare întreprinse de poliţişti, a fost identificat autorul accidentului în persoana unui bărbat de 25 de ani, din comuna Piatra Şoimului, judeţul Neamţ, care la momentul depistării, în jurul orei 14.00 prezenta o concentraţie alcoolică de peste 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului” și „conducere sub influența alcoolului”, cu autorul fiind reţinut pentru 24 de ore.

La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa unui judecător pentru drepturi şi libertăţi în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Comentarii Facebook