Miercuri 21 Octombrie

CLUJ: Și-a riscat libertatea pentru câteva sticle de băutură. Un tâlhar a fost reținut după ce a făcut scandal într-un magazin


Un bărbat a ajuns în spatele gratiilor după ce a furat câteva sticle de băutură dintr-un magazin și a amenințat angajații.

La data de 10 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Turda au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 34 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor unei tâlhării dintr-un magazin”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, la data de 21 ianuarie a.c., bărbatul domiciliat pe raza orașului Oțelu Roșu, din județul Caraș Severin, ar fi sustras băuturi alcoolice dintr-o societate comercială situată pe raza municipiului Turda, creând un prejudiciu de circa 100 lei. Pentru a-și asigura scăparea, acesta ar fi amenințat cu acte de violență personalul de serviciu al societății.

Preejudiciul a fost recuperat.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și amenințare, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

.

Comentarii Facebook