Cluj - Scandal între un șofer clujean și altul din Suceava: ”Dacă nu vă adaptați civilizației, sunteți liberi să găsiți altă locație, gen pădure - VIDEO


Un nou ”duel” stradal între ”vinituri” s-a produs pe un drum din Cluj-Napoca. Totul a pornit de la faptul că un clujean a fost depășit în pantă și în curbă, pe strada Edgar Quinet, iar apoi s-a oprit să le atragă atenția celor din mașina cu numere de Suceava. 

Lucrurile s-ar fi terminat acolo, la duelul de pe stradă, dacă cel din mașina de Cluj nu ținea să bată obrazul ”străinilor” și să îi mustre public pentru tupeul lor.

Acești indivizi, cărora le-am atras atenția că au depășit pe strada Edgar Quinet, în vârf de pantă și drum curbat, spuneau că de ce merg eu cu 20 km/h pe un drum nesemnalizat și fără linii trasate.

Dragilor, și citez ”Voi, ăștia din Cluj, cum le știți voi pe toate”, dacă nu sunteți în stare sa va adaptati civilizației și nu vă place la Cluj, unde lumea e precaută și respectă reguli, sunteți liberi să vă găsiți altă locatie să trăiți, gen în pădure, poate.

Nu am nimic cu nimeni și nu mă interesează de unde vii, dar hai să nu facem pe proștii când vi se atrage atenția și să mai și aveți impresia că ați făcut bine ce-ați facut. În rest o zi faina tuturor”, a postat clujeanul, pe grupul public al șoferilor Info Trafic Cluj-Napoca

Rapid cei care au văzut postarea au scos perle pe bandă rulantă, părerile fiind împărțite. 

”Vere...cu 20 km/h meri cu trotineta...tu ți-ai bătut joc de colegii din trafic…”.

”Haide că ai vrut să atragi atenția și te-ai făcut de cacao!”.

”Waai, ai deranjat Moldovenii”.

”Ce mă distrează lupta între telefoane. Îi și văd pe stradă cu amenințările filmate sau fotografiate. Îs curioasă care e postarea doamnei de partea cealalta”.

”Fii mai precaut si mergi cu busu atunci!”.

Dorința unuia dintre cei care a postat s-a îndeplinit rapid, pentru că doamna acuzată a venit și a explicat ce s-a întâmplat. Ba mai mult a postat și clipul video.

Pentru asta aveți plângere la poliție, domnule Tudor. Voi posta imediat filmare cap-coadă, poate mai lăsați invențiile, iar stimabililor din comentarii vă adresez o întrebare. De ce credeți toți domnii care postează? Nu ați aflat ca lumea e plină de mincinoși.

Ați ieșit pe drumul principal, nu v-ați asigurat, mergeți cu 20 la ora, v-am depășit, ați început să dați flash-uri și să dați din mâini. Am coborât la magazin 100 m mai încolo, v-ați oprit lângă noi, să nu zic că primele cuvinte pe care le-ați scos pe gură, după ce ați deschis geamul, au fost înjurături și amenințări urmate de clasica ”intimidare”: ieșirea din mașină.

Veniți erou pe grupuri și vorbiți despre bunul simt? Vocabular? Civilizație? Serios?”, a punctat cea acuzată.


Comentarii Facebook