CLUJ: Șapte persoane au fost rănite în urma unui accident rutier VIDEO


Un accident rutier, soldat cu rănirea a șapte persoane și avarierea a trei autoturisme, a avut loc, miercuri seară, pe raza localității clujene Bunești.

Din primele cercetari efectuate la fata locului, un autoturism care se indrepta spre Dej, a patruns pe contrasens, izbindu-se de o Dacia Logan inmatriculata in judetul Maramures, care a fost proiectata intr-un al treilea autoturism, inmatriculat in judetul Timis. In urma impactului, autoturismul din Timis a parasit soseaua si s-a oprit in sant, iar cel patruns pe contrasens s-a izbit de un podet din beton. Autoturismul Dacia Logan, in care se aflau doua persoane care mergeau spre aeroport, a ramas pe partea carosabila, dar cei aflati in interior au ramas incarcerati, scrie dejeanul.ro.

La fata locului s-au deplasat doua ambulante de la Gherla si o autospeciala de descarcerare din cadrul Detasamentului de Pompieri din Dej. Ulterior, in sprijin au mai fost trimise doua ambulante de la Dej, dintre care una cu medic.

Pompierii au reușit, într-un final, să le scoată și pe cele două victime rămase blocate. În total patru victime au ajuns la spitalul din Dej, iar doua au fost transportate la Gherla. Ulterior, cu mijloace propri, tot la spitalul din Dej a mers si tatal soferului care ar fi provocat accidentul, pasager in autoturism.

Dupa ce le-au fost evaluate starile de sanatate, inainte de miezul noptii, s-a luat decizia ca pasagerul din autoturismul inmatriculat in judetul Maramures sa fie transferat la o clinica din Cluj-Napoca.

Polițiștii au început cercetările pentru a stabili care sunt circumstanțele exacte în care a avut loc accidentul.


Comentarii Facebook