Duminica 5 Iulie

CLUJ: Razie pe drumurile naționale pentru a depista vitezomanii. Zeci de șoferi au fost amendați în doar câteva ore


Polițiștii din cadrul serviciului rutier din Cluj și Bihor au făcut desfășurat o acțiune comună pentru a preveni accidentele și a depista vitezomanii din trafic.

La data de 4 iulie a.c., în intervalul orar 15.00 – 20.00, poliţiştii rutieri din cadrul Serviciilor Rutiere Cluj şi Bihor au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive sau neadaptate condiţiilor de drum”, informează IPJ Cluj 

Pentru prevenirea accidentelor şi pentru impunerea unui climat de disciplină rutieră în rândul conducătorilor auto, poliţiştii rutieri au acţionat cu aparatele radar pe D.N. 1 E60, de la limita cu judeţul Alba până la ieşirea din ţară la Vama Borş. Radarele au funcţionat în acelaşi interval orar în cele 2 judeţe, în sistem cascadă.

În cadrul acţiunii au fost depistaţi 44 de conducători auto care au depăşit limita legală de viteză; 11 dintre aceştia şi-au pierdut dreptul de a conduce pentru o perioadă determinată întrucât au depăşit cu peste 50 de km/oră limita de viteză pentru tronsonul de drum pe care circulau.

Astfel de acţiuni vor fi organizate în continuare, în scopul reducerii numărului de accidente rutiere grave.
Comentarii Facebook